Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΣΟΧΞεκίνησαν οι αιτήσεις για την προκήρυξη της ΔΕΗ για 125 θέσεις εργασίας

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την προκήρυξη της ΔΕΗ για 125 θέσεις εργασίας

Η Δημόσια Επιχείριση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) ανακοίνωσε την πρόσληψη 125 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών για τον Κλάδο ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκινά σήμερα, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022.

Οι ειδικότητες

  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Σταθμών – Υποσταθμών (Τ4/Β)
  • ΔΕ Μηχανοτεχνικοί ΑΗΣ, ΥΗΣ και Αεριοστροβίλων (Τ4/Δ)
  • ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Έργου (Σάρωθρα)
  • ΔΕ Βοηθοί Χειριστές Ηλεκτροκίνητων ερπυστριοφόρων μηχανημάτων (με καδοτροχό)
  • ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων τεχνικών έργων (Προωθητών) [Εποχικό Προσωπικό]
  • ΔΕ Οδηγών, Μηχανοδηγών Χειριστών

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά με κωδικό ΣΟΧ 4/2022 (ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ, ΔΕΗ-ΛΙΓ/ΧΕΙΑ, ΑΗΣ/ΥΗΣ, ΑΣΠ/ΤΣΠ) και να την υποβάλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας της ΔΕΗ στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΗ Α.Ε. / ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 18ο χιλ. Κοζάνης – Θεσσαλονίκης, Τ.Θ. 1350, Τ.Κ. 501 00 – ΚΟΖΑΝΗ, υπόψη των αρμοδίων υπαλλήλων κα ΜΑΚΕΔΟΝΑ Δέσποινα (τηλ. επικοινωνίας: 2461054305) ή κα ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗ Ελένη (τηλ. επικοινωνίας: 2461054265)

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας 1 μόνο κατηγορίας κατηγορίας προσωπικού ΠΕ ή ΔΕ. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία η περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως και σε κάθε περίπτωση την ακύρωση όλων των αιτήσεων και τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ