Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΣΟΧΑπό σήμερα οι αιτήσεις για 469 προσλήψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους...

Από σήμερα οι αιτήσεις για 469 προσλήψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους μέσω ΑΣΕΠ

Την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για 469 προσλήψεις ορισμένου χρόνου σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους του υπουργείου Πολιτισμού μέσω ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση έως και την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου και ώρα επίσης 8:00 το πρωί.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται:

  • ΤΕ Λογιστικού
  • ΔΕ Φύλαξης Πληροφόρησης Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων
  • ΔΕ Φύλαξης Πληροφόρησης Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων
  • ΥΕ Βοηθητικό Προσωπικό Καθαριότητας

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση εδώ ή μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο Εργασία και ασφάλιση -> Απασχόληση στο δημόσιο τομέα. Για την είσοδο στην εφαρμογή οι υποψήφιοι συμπληρώνουν τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet.

Στην συνεχεία επιλέγουν: «Διαγωνισμοί» → «Κάντε Αίτηση» προκειμένου να συμπληρώσουν τα πεδία της αίτησης, όπως αυτά προβλέπονται στο, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ. Κατόπιν οι υποψήφιοι υποβάλουν την αίτηση ηλεκτρονικά μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ