Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΥΠΑΔΥΠΑ: Παράταση αιτήσεων για το πρόγραμμα «Πάω Μπροστά»

ΔΥΠΑ: Παράταση αιτήσεων για το πρόγραμμα «Πάω Μπροστά»

Παράταση έλαβε το πρόγραμμα «Πάω Μπροστά» της ΔΥΠΑ, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχής και οι ενδιαφερόμενοι για ένταξη στην Α΄ φάση του προγράμματος αναβάθμισης δεξιοτήτων 150.000 εργαζομένων μπορούν να υποβάλουν αίτηση, μέχρι και την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023, ώρα 23:59.

Στο πλαίσιο της εν λόγω δράσης που υλοποιείται από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), προσφέρεται επιδοτούμενη κατάρτιση διάρκειας 80 ωρών σε 150.000 εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα, η οποία οδηγεί σε απόκτηση ψηφιακών και «πράσινων» γνώσεων και δεξιοτήτων και αντίστοιχη πιστοποίηση μέσω ανεξάρτητων φορέων πιστοποίησης.

Στόχος και υποβολή αίτησης

Στόχος της δράσης είναι οι εργαζόμενοι να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις των σύγχρονων τάσεων στους χώρους εργασίας να αναβαθμίσουν τις προοπτικές τους και κατά συνέπεια να συμβάλουν στον εκσυγχρονισμό της ελληνικής οικονομίας. Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0”με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης -NextGenerationEU.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση:

Δείτε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κατάρτιση Ωφελουμένων, εργαζόμενων στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ:

https://www.dypa.gov.gr/proghrammata-katartisis-ghia-to-tamio-anakampsis?tab=proghrammata-katartisis-se-psifiakes-kai-prasines-deksiotites-ghia-150000-erghazomenoys&tab2=fek-erghoy-kai-dimosies-proskliseis&tab3=

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ