Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔημόσιοΑΣΕΠ 2Γ/2022: Οι επίσημες τελικές απαντήσεις του διαγωνισμού

ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Οι επίσημες τελικές απαντήσεις του διαγωνισμού

Την ολοκλήρωση της διαδικασίας συγκέντρωσης, καταμέτρησης και ταξινόμησης από το Βαθμολογικό Κέντρο του ΑΣΕΠ συνολικά 153.765 απαντητικών φύλλων, ανακοίνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.).

Πιο συγκεκριμένα, η συγκέντρωση των 153.765 απαντητικών φύλλων, αφορά τα δύο μαθήματα που απεστάλησαν από τα 527 εξεταστικά κέντρα στα οποία προσήλθαν οι 76.799 υποψήφιοι το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023, στο πλαίσιο διεξαγωγής του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού 2Γ/2022 του ΑΣΕΠ για την κατάταξη υποψηφίων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε πίνακα βαθμολογίας ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΟΡΘΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΟΡΘΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Υπενθυμίζεται πως στις 10 Μαρτίου εκδόθηκαν και επισήμως τα θέματα και οι απαντήσεις του Πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού 2Γ/2022 του ΑΣΕΠ.

Τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ με καθυστέρηση, σχεδόν μία εβδομάδα από τη διεξαγωγή του διαγωνισμού, γιατί το το ΑΣΕΠ αναζητούσε λύσεις στο θέμα των ερωτήσεων που είχαν γραμμοσκιάσεις.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ