Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΣεμινάριαΕπιμορφωτικό πρόγραμμα: Αξιολόγηση στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Επιμορφωτικό πρόγραμμα: Αξιολόγηση στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα κάνετε την αίτησή σας μέχρι τις 19/2.

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Ε.Κ.Π.Α. οργανώνει και υλοποιεί για 1η φορά το επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Αξιολόγηση στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση»

Το Πρόγραμμα έχει διάρκεια επτά (7) μηνών. Ξεκινά στις 22/2/2021 και λήγει στις 28/9/2021.
Είναι μοριοδοτούμενο, παρέχοντας τη μέγιστη δυνατή μοριοδότηση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, τόσο για το σύστημα διορισμών εκπαιδευτικών (ΑΣΕΠ), όσο και για τη διαδικασία επιλογής στελεχών εκπαίδευσης.

Απευθύνεται σε:

  • Εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
  • Εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
  • Στελέχη της Εκπαίδευσης
  • Φοιτητές που ενδιαφέρονται για την εκπαιδευτική αξιολόγηση
  • Εργαζόμενους σε φορείς του Υπ. Παιδείας

Το Πρόγραμμα υλοποιείται για 1η φορά και είναι μοναδικό στο είδος του καθώς περιέχει τις σύγχρονες θεωρητικές και πρακτικές προσεγγίσεις της αξιολόγησης σε κάθε επίπεδο (μαθητής, διδάσκων, σχολική μονάδα, εκπαιδευτικό πρόγραμμα), με τις οποίες οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τις επαγγελματικές τους γνώσεις και δεξιότητες.

Η υλοποίηση του προγράμματος γίνεται με τη μέθοδο της Ασύγχρονης εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης: Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες και ημέρες παρακολούθησης μαθημάτων. O εκπαιδευόμενος χρησιμοποιεί την εκπαιδευτική πλατφόρμα στο χρόνο που τον εξυπηρετεί, σύμφωνα με το δικό του πρόγραμμα μελέτης. Το εκπαιδευτικό υλικό διατίθεται σταδιακά, σε εβδομαδιαίες ενότητες, καθοδηγώντας τον εκπαιδευόμενο στη μελέτη του.

Η επιτυχής ολοκλήρωση του Προγράμματος οδηγεί σε απόκτηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Ε.Κ.Π.Α. καθώς επίσης και του συμπληρώματος πιστοποιητικού Europass με 14 πιστωτικές μονάδες ECVET.

Οδηγός σπουδών: https://bit.ly/EKPA_APDE_INFO

Αίτηση εγγραφής: https://bit.ly/EKPA_APDE_REGISTER

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ