Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΣεμινάριαΕπιμορφωτικό σεμινάριο για φιλόλογους, θεολόγους και καθηγητές/-τριες ξένων γλωσσών

Επιμορφωτικό σεμινάριο για φιλόλογους, θεολόγους και καθηγητές/-τριες ξένων γλωσσών

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης σε συνεργασία με το Center for Talented Youth Greece (Κέντρο για Χαρισματικά και Ταλαντούχα Παιδιά http://www.cty-greece.gr) και το CTY του Πανεπιστημίου Johns Hopkins, συνδιοργανώνουν διαδικτυακό επιμορφωτικό εργαστήριο με τίτλο: 

«Εργαστήριο Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών σε Στρατηγικές Διδασκαλίας», που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς β/θμιας εκπαίδευσης θεωρητικών μαθημάτων (φιλολόγους, θεολόγους, καθηγητές ξένων γλωσσών).

Η παρακολούθηση του εργαστηρίου επιμόρφωσης θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες. Σκοπός του είναι να επιμορφωθούν οι εκπαιδευτικοί σε στρατηγικές διδασκαλίας και τεχνικές που μπορούν να ενσωματώσουν στα μαθήματά τους.

Τι περιλαμβάνει το σεμινάριο

Πιο συγκεκριμένα, με βάση τις στρατηγικές που εφαρμόζονται στα εκπαιδευτικά προγράμματα του CTY εδώ και 35 χρόνια, οι επιμορφωτές του CTY Greece θα μοιραστούν πρακτικές ιδέες και διδακτικές τεχνικές που στοχεύουν στην ενίσχυση της συμμετοχής και του ενθουσιασμού των μαθητών καθώς και τεχνικές που επιτρέπουν την άτυπη αξιολόγηση της μάθησης. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα παρουσιαστούν τρόποι μεταφοράς των παραπάνω στρατηγικών σε μία τυπική σχολική τάξη, όπου συναντούμε μαθητές με διαφορετικό μαθησιακό προφίλ και ποικίλων ακαδημαϊκών δυνατοτήτων. Επίσης, οι εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των μαθητών με υψηλές ακαδημαϊκές ικανότητες και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αναγνωρίσουμε τέτοιους μαθητές στις τάξεις τους.

To επιμορφωτικό εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Μαρτίου και ώρα 6-8.30 μ.μ. μέσω της πλατφόρμας Google Meet (δεν απαιτείται κάποια εγκατάσταση της πλατφόρμας), πατώντας απλώς στο παρακάτω link: meet.google.com/fyy-zdsj-zyb.  

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το παραπάνω εργαστήριο χρειάζεται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους πατώντας εδώ: https://forms.gle/CsNh3TadcELpikiw6, ώστε να τους αποσταλεί η βεβαίωση παρακολούθησης.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησής σας και την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών κατόπιν συνεννόησης. Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ