Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔημόσιοΆνοιξε η πλατφόρμα για 1600 προσλήψεις ΕΠΟΠ στις Ένοπλες Δυνάμεις

Άνοιξε η πλατφόρμα για 1600 προσλήψεις ΕΠΟΠ στις Ένοπλες Δυνάμεις

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής ‘Αμυνας (ΓΕΕΘΑ) ανακοίνωσε, σήμερα, τις προκηρύξεις πρόσληψης επαγγελματιών οπλιτών (ΕΠΟΠ) στους τρεις Κλάδους και στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων για το 2021.

Οι υποψήφιοι, πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά, εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός (1) μήνα από τη δημοσίευση της παρούσας, μέσω σχετικής μηχανογραφικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση «epop.army.gr», την προβλεπόμενη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση (ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 1 του Παραρτήματος Β), η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται και από τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά του Παραρτήματος «Β», με μεταφόρτωσή τους (upload) σε ψηφιακή μορφή (pdf).

Οι υποψήφιοι ταυτοποιούνται στην ανωτέρω εφαρμογή, η οποία περιλαμβάνει οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης και υποβολής των δικαιολογητικών, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς TaxisNet.

Η διαχείριση της αίτησής τους (επεξεργασία, προσωρινή αποθήκευση, μεταφόρτωση δικαιολογητικών, οριστικοποίηση) υλοποιείται πλήρως ηλεκτρονικά.

Η εφαρμογή θα παράγει μετά την οριστικοποίηση της αίτησης αντίγραφο αυτής, ως αποδεικτικό οριστικής υποβολής της καθώς και Δελτίο Υγειονομικής εξέτασης υποψηφίου (μηχανογραφικό αρχείο PDF με μοναδικό κωδικό αίτησης υποψηφίου), τα οποία και οφείλουν να αποθηκεύσουν – εκτυπώσουν όλοι οι υποψήφιοι. Μετά την οριστικοποίηση, δεν θα είναι δυνατή καμία διόρθωση ή συμπλήρωση της αίτησης και των υποβληθέντων δικαιολογητικών, ούτε και η υποβολή νέας αίτησης.

Συγκεκριμένα:

– Για την πλήρωση 1.000 θέσεων ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς, η προκήρυξη βρίσκεται στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: http://www.army.gr/el/proslipseis/proslipsi-epaggelmation-opliton

– Για την πλήρωση 300 θέσεων ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό, η προκήρυξη βρίσκεται στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://www.hellenicnavy.gr/el/enimerosi/enimerosi-koinoy/item/14751-plirosi-300-theseon-epop-andron-gynaikon-sto-polemiko-naftiko-2021.html

– Για την πλήρωση 280 θέσεων ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία, η προκήρυξη βρίσκεται στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://www.haf.gr/2021/03/prokiryxi-plirosis-diakosion-ogdonta-280-theseon-epaggelmation-opliton-ep-op-stin-polemiki-aeroporia/

– Για την πλήρωση 20 θέσεων ΕΠΟΠ στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων, η προκήρυξη βρίσκεται στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://geetha.mil.gr/prokiryxi-epop-sto-koino-nomiko-soma-ton-enoplon-dynameon/ 

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ