Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔημόσιοΚοινοποιήθηκε από το ΟΠΣΥΔ ένα νέο εγχειρίδιο για Αίτηση-Δήλωση προτίμησης τοποθέτησης Αναπληρωτή

Κοινοποιήθηκε από το ΟΠΣΥΔ ένα νέο εγχειρίδιο για Αίτηση-Δήλωση προτίμησης τοποθέτησης Αναπληρωτή

Νέο εγχειρίδιο που περιγράφει τη διαδικασία που θα ακολουθήσουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί μετά την πρόσληψη τους, για να δηλώσουν τις σχολικές μονάδες προτίμησής τους για τοποθέτηση.

Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης (ΟΠΣΥΔ) κοινοποίηση στους ενδιαφερόμενους, ο Γιάννης Κυργιόπουλος, Ψυχολόγος (ΠΕ23) Γ.Γ. ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας  ένα νέο Εγχειρίδιο για Αίτηση-Δήλωση Προτίμησης Τοποθέτησης Αναπληρωτή.

Σύμφωνα με το ΟΠΣΥΔ ο παρών οδηγός περιγράφει τη διαδικασία που θα ακολουθήσουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, μετά την πρόσληψη τους, για να δηλώσουν τις σχολικές μονάδες προτίμησής τους για τοποθέτηση. Η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη για τους χρήστες με ρόλο χρήστη «Εκπαιδευτικός». 

Συνοπτικά, τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας είναι τα εξής: 

1. Άνοιγμα της Αίτησης- Δήλωσης από το Βασικό μενού 

2. Έλεγχος ορθότητας των προσωπικών στοιχείων 

3. Χρήση διαθέσιμων εργαλείων για την επιλογή της σειράς προτίμησης 

4. Υποβολή. Ο εκπαιδευτικός μπορεί να αλλάξει τις προτιμήσεις του όσες φορές το επιθυμεί, μέσα στο χρονικό διάστημα που ορίζεται για την καταχώριση των Αιτήσεων. Ωστόσο, για την αποθήκευση των αλλαγών ο χρήστης πρέπει να πατήσει το κουμπί «Υποβολή». 

Η αίτηση που θα ληφθεί υπόψη για την τοποθέτηση θα είναι η τελευταία χρονικά και το αντίστοιχο αρχείο σε μορφή pdf είναι διαθέσιμο στο Βασικό Μενού, στο Ιστορικό Αιτήσεων. 

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ