Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕυρύτερο Δημόσιο και ΝΠΙΔOριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 4Ε/2020 του ΑΣΕΠ για θέσεις Νομικών στον Συνήγορο...

Oριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 4Ε/2020 του ΑΣΕΠ για θέσεις Νομικών στον Συνήγορο του Καταναλωτή

Εκδόθηκαν σήμερα, Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021, τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 4Ε/2020 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο γνωστικό αντικείμενο «Νομικών (Με εξειδίκευση στο Εμπορικό ή Αστικό Δίκαιο)», στον Συνήγορο του Καταναλωτή.

Σημειώνεται ότι για τυπικούς λόγους, έχουν αναρτηθεί από το ΑΣΕΠ, οι πίνακες προσληπτέων, αναπληρωματικών, δεκτών υποψηφίων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη, καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης .

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ο πίνακας δεκτών υποψηφίων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη, καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ο πίνακας προσληπτέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (Ν.3861/13.7.2010) μετά την έκδοση των σχετικών ΦΕΚ.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ