Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔημόσιοΠρόσληψη μαγείρων στην Πυροσβεστική Ακαδημία στους δήμους Εορδαίας και Βοΐου

Πρόσληψη μαγείρων στην Πυροσβεστική Ακαδημία στους δήμους Εορδαίας και Βοΐου

Η Πυροσβεστική Ακαδημία ανακοινώνει την πρόσληψη , με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 8 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας, που εδρεύει στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης,

Η ειδικότητα που ζητείται στην προκήρυξη της Πυροσβεστικής Ακαδημίας είναι «ΔΕ Μαγείρων», ενώ οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις οκτάμηνης διάρκειας.

Να σημειωθεί ότι οι τέσσερις μάγειρες θα απασχοληθούν στην περιοχή της Πτολεμαΐδας του Δήμου Εορδαίας και οι υπόλοιποι τέσσερις στην περιοχή Τσοτύλι του Δήμου Βοΐου.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:

  • είτε ηλεκτρονικά (pyrakptol@psnet.gr),
  • είτε αυτοπροσώπως,
  • είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
    Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας, 25ης Μαρτίου 100, Τ.Κ. 50200 – Πτολεμαΐδα, απευθύνοντάς την στη Γραμματεία, υπόψη Πυραγού κου Κυνηγόπουλου Δημητρίου (τηλ. επικοινωνίας: 24633-50905, 24633-50900, κατά τις ώρες 08:00-14:00).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ