Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΣΟΧΝέες προσλήψεις εποχικού προσωπικού στον ΔΕΔΔΗΕ σε Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα και Κιλκίς

Νέες προσλήψεις εποχικού προσωπικού στον ΔΕΔΔΗΕ σε Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα και Κιλκίς

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. (ΔΕΔΔΗΕ) δημοσίευσε δύο νέες προκηρύξεις με τις οποίες ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 8 ατόμων, στις περιοχές των Ιωαννίνων και του Κιλκίς στη βόρεια Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων στις δύο νέες προκηρύξεις του ΔΕΔΔΗΕ ξεκινάει αύριο, Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου και λήγει την Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021.

Η προκήρυξη για τα Ιωάννινα

Συγκεκριμένα, η προκήρυξη για τα Ιωάννινα αφορά την πρόσληψημε σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 4 ατόμων στις περιοχές των Ιωαννίνων και της Ηγουμενίτσας.

Η προκήρυξη ζητά την ειδικότητα «ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων», όπου οι δύο θέσεις αφορούν τα Ιωάννινα και οι άλλες δύο την Ηγουμενίτσα.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη για τα Ιωάννινα

Η προκήρυξη για το Κιλκίς

Η προκήρυξη για το Κιλκίς αφορά την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 4 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΔΕΔΔΕΗ στην περιοχή του Κιλκίς.

Οι ειδικότητες που ζητούνται από τον ΔΕΔΔΗΕ για το Κιλκίς είναι οι εξής:

  • ΤΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (Τ3/Α) – 1 θέση
  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων (Τ4/Α) – 2 θέσεις
  • ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού (Υπάλληλοι Γραφείου) – 1 θέση

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη για το Κιλκίς

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ