Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕυρύτερο Δημόσιο και ΝΠΙΔΑΣΕΠ 2E/2021: Δημοσιεύτηκαν οι προσωρινοί πίνακες για το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

ΑΣΕΠ 2E/2021: Δημοσιεύτηκαν οι προσωρινοί πίνακες για το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

Εκδόθηκαν σήμερα τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 2E/2021 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, μίας θέσης Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Ε.Ι.Ε.) – Υπηρεσία Υποστήριξης [Ν.Π.Ι.Δ.], με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο γνωστικό αντικείμενο «Επίβλεψη Λειτουργίας, Συντήρησης και Ανάπτυξης Υποδομών».

Να σημειωθεί ότι εκτός από τον πίνακα προσληπτέου, έχουν αναρτηθεί από το ΑΣΕΠ και οι πίνακες, αναπληρωματικών, καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Διευκρινίζεται ακόμα ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στον πίνακα αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Πώς θα κάνετε ένσταση

Λόγω του ότι συμπίπτει η προθεσμία υποβολής των ενστάσεων με τον χρόνο Αναβάθμισης του Πληροφοριακού Συστήματος του Α.Σ.Ε.Π, οι ενστάσεις κατά των ανωτέρω πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ από σήμερα, 12η  Απριλίου 2022, ημέρα Τρίτη έως και την 21η Απριλίου 2022, ημέρα Πέμπτη αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) (prosl. enstasi@asep.gr). Τα οριστικά αποτελέσματα  θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων. Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την «επί της ουσίας» κρίση της οικείας επιτροπής αξιολόγησης.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ