Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔημόσιοΠροσλήψεις συνοριοφυλάκων: Εγκρίθηκε η απόφαση για 250 προσλήψεις

Προσλήψεις συνοριοφυλάκων: Εγκρίθηκε η απόφαση για 250 προσλήψεις

Με απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και υπογράφουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου, καθορίζεται αναλυτικά ο αριθμός των Συνοριακών Φυλάκων που θα προσληφθούν για τη στελέχωση Υπηρεσιών Διαχείρισης Μετανάστευσης και Συνοριακής Φύλαξης, των Προαναχωρησιακών Κέντρων Κράτησης Αλλοδαπών και τις Υπηρεσίες Φύλαξης θεσμοθετημένων σημείων εισόδου – εξόδου της επικράτειας, ιδίως των αεροδρομίων.

Σύμφωνα με την απόφαση ο αριθμός των Συνοριακών Φυλάκων που θα προσληφθούν καθορίζεται στις 250 προσλήψεις από την Περιφερειακή Ενότητα του Έβρου.

Να σημειωθεί ότι το σύνολο των περιοχών της Π.Ε. Έβρου, για τις οποίες οι υποψήφιοι, που κατοικούν σε αυτές κατά την τελευταία διετία ή κατοικούσαν από τη γέννησή τους και μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους, λαμβάνουν την πρόσθετη μοριοδότηση.

Οι υποψήφιοι, που κατοικούν στο σύνολο των Περιφερειών της Χώρας κατά την τελευταία διετία ή κατοικούσαν από τη γέννησή τους και μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους, έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό με την ένταξή τους στον επικουρικό πίνακα υποψηφίων.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ