Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔημόσιοΗμερομηνίες εξετάσεων για το γραπτό διαγωνισμό της ΑΑΔΕ (1Γ/2022)

Ημερομηνίες εξετάσεων για το γραπτό διαγωνισμό της ΑΑΔΕ (1Γ/2022)

Ανακοινώθηκαν από το ΑΣΕΠ οι ημερομηνίες διεξαγωγής του γραπτoύ διαγωνισμού που αφορά 822 μόνιμες προσλήψεις στην ΑΑΔΕ.

Πιο συγκεκριμένα η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.) ανακοίνωσε ότι το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 θα διεξαχθεί ο γραπτός διαγωνισμός για την πλήρωση συνολικά οκτακοσίων είκοσι δύο (822) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων [προκήρυξη 1Γ/2022 (ΦΕΚ 9/τ. Α.Σ.Ε.Π./25.02.2022)], σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στις Περιφερειακές Ενότητες ΑχαΐαςΗρακλείουΘεσσαλονίκηςΚεντρικού Τομέα Αθηνών και Πειραιά.

Τα εξεταστικά κέντρα, στα οποία θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι, θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση του Α.Σ.Ε.Π..

Πώς θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός

Η εξέταση των μαθημάτων θα γίνει γραπτώς με τη μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών και οι απαντήσεις θα δοθούν σε ειδικά Απαντητικά Φύλλα.

Οι υποψήφιοι θα κληθούν να εξεταστούν σε τρία μαθήματα ή τέσσερα μαθήματα αναλόγως της ειδικότητας για την οποία διαγωνίζονται.

Το μάθημα Λεκτικές Δεξιότητες – Κατανόηση Κειμένων είναι κοινό για όλους τους υποψηφίους, ενώ τα υπόλοιπα μαζί με τους συντελεστές βαρύτητας που έχουν κατά την εξέταση είναι τα εξής:

diagonismos aade
diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ