Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔημόσιοΑΣΕΠ: Βγαίνει η προκήρυξη για 173 μόνιμες προσλήψεις στον ΕΦΚΑ

ΑΣΕΠ: Βγαίνει η προκήρυξη για 173 μόνιμες προσλήψεις στον ΕΦΚΑ

Μία νέα προκήρυξη ετοιμάζει το  Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αφορά την πρόσληψη 173 ατόμων στον Hλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) η οποία αναμένεται να βγει στον αέρα στις αρχές Νοεμβρίου.

Στον διαγωνισμό για τον Hλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης θα μπορούν να συμμετάσχουν απόφοιτοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και υποψήφιοι με απολυτήριο λυκείου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για τον e-ΕΦΚΑ θα ακολουθήσει μετά την έκδοση της προκήρυξης 8Κ/2022 που έχει στα «σκαριά» το ΑΣΕΠ. 

Υπενθυμίζεται πως η προκήρυξη 8Κ/2022 αφορά την πλήρωση έντεκα (11) θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, για την πλήρωση έντεκα (11) θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στο ΜΤΠΥ, για την πλήρωση πέντε (5) θέσεων Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στο ΝΑΤ , για την πλήρωση είκοσι τεσσάρων (24) θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στον ΟΠΕΚΑ, για την πλήρωση δεκαπέντε (15) θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στον ΟΑΕΔ και για την πλήρωση τέσσερις (4) θέσεων Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στο ΕΚΚΑ (άρθρο 28 του ν.4765/2021). 

Πηγή: https://www.alfavita.gr/

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ