Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΔημόσιοΑΣΕΠ: Έρχονται 148 μόνιμες προσλήψεις σε Yπ. Εθνικής Άμυνας και Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού...

ΑΣΕΠ: Έρχονται 148 μόνιμες προσλήψεις σε Yπ. Εθνικής Άμυνας και Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού

Το ΑΣΕΠ σχεδιάζει την πρόσληψη 148 ατόμων, μόνιμου προσωπικού όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ) στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ).

Συγκεκριμένα,  το ΑΣΕΠ επεξεργάζεται το σχέδιο προκήρυξης για την πλήρωση 128 θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής εκπαίδευσης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και 20 θέσεων στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ).

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Proson στις ειδικότητες θα περιλαμβάνονται Ηλεκτρολόγοι και Μηχανολόγοι Μηχανικοί, αλλά και διάφορες διοικητικές και τεχνικές ειδικότητες.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ