Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔημόσιοΝέες προσλήψεις στο Υπ. Εσωτερικών χωρίς νέα προκήρυξη από επιλαχόντες της Προκήρυξης...

Νέες προσλήψεις στο Υπ. Εσωτερικών χωρίς νέα προκήρυξη από επιλαχόντες της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 2Κ/2021

«Άνοιξαν» οι αιτήσεις για την πλήρωση 5 θέσεων εργασίας για τακτικό προσωπικό του κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού σε υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών και στο ΕΚΔΔΑ χωρίς νέα προκήρυξη από επιλαχόντες της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 2Κ/2021.

Σημειώνεται πως μόνο οι επιλαχόντες υποψήφιοι που είναι εγγεγραμμένοι στους συνημμένους πίνακες κατάταξης του κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού στης ανωτέρω προκήρυξης, καλούνται από το ΑΣΕΠ να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους για τις νέες θέσεις, με την υποβολή νέας ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, χωρίς να απαιτείται η δήλωση κωδικού τίτλου σπουδών και πρόσθετων προσόντων.

Πώς θα κάνετε αίτηση

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία ξεκίνησε χθες Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 08:00 και λήγει στις 27 Οκτωβρίου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Η επιλογή των διοριστέων στις νέες θέσεις θα πραγματοποιηθεί ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων και κριτηρίων των επιλαχόντων του εν λόγω κλάδου (κωδ.θέσεων 502-504 της 2Κ/2021) βάσει των δικαιολογητικών που έχουν υποβάλει ή πρόκειται να υποβάλουν, εφόσον κληθούν και σε συνδυασμό με τη σειρά που έχουν στους πίνακες κατάταξης.

Αφού ολοκληρωθεί η ελεγκτική διαδικασία θα καταρτιστούν οι νέοι προσωρινοί πίνακες κατάταξης, διοριστέων και απορριπτέων υποψηφίων.

Πίνακας Κατανομής Θέσεων

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ