Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕυρύτερο Δημόσιο και ΝΠΙΔ40 προσλήψεις συνεντευκτριών από το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών

40 προσλήψεις συνεντευκτριών από το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών

Το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών ανακοινώνει την πρόσληψη έως 40 ατόμων στο πλαίσιο της Πράξης «EU survey on Gender-Based violence against women and other forms of inter- personal Violence (EU-GBV) in Greece».

Πρόκειται για 40 συνεντεύκτριες που θα απασχοληθούν στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών ως έκτακτο προσωπικό μέσω σύναψης συμβάσεων μίσθωσης έργου (ΣΜΕ).

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι ενδιαφερόμενες καλούνται να υποβάλουν τις προτάσεις τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: tboutziori@ekke.gr (με κοινοποίηση στο e-mail: ithanos@ekke.gr), έως την Δευτέρα 5Δεκεμβρίου και ώρα 2 το μεσημέρι.

Στον φάκελο υποβολής της πρότασης κάθε ενδιαφερόμενης θα πρέπει να εμπεριέχονται τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Αίτηση με αναφορά στον τίτλο της θέσης και στον τόπο διαμονής της υποψήφιας από τον οποίο θα προκύψει ο τόπος απασχόλησης (Νομός).
  • Ευκρινές φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών.
  • Συμβάσεις ή βεβαίωση εργοδότη που να αποδεικνύει την τεκμηρίωση της ειδικής ή επαγγελματικής εμπειρίας (όπου απαιτείται).

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ