Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΔημόσιοΑΣΕΠ: 5 νέες προκηρύξεις (ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ,ΥΕ) με κατάταξη και χωρίς διαγωνισμό για μόνιμους...

ΑΣΕΠ: 5 νέες προκηρύξεις (ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ,ΥΕ) με κατάταξη και χωρίς διαγωνισμό για μόνιμους υπαλλήλους

Tο επόμενο διάστημα πρόκειται να «τρέξουν» πέντε νέοι διαγωνισμοί (εκτός του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού) που θα «ανοίξουν» συνολικά 502 νέες θέσεις εργασίας.

Για τις πέντε αυτές προκηρύξεις δεν προβλέπεται γραπτός διαγωνισμός και οι 502 προσλήψεις θα γίνουν «παραδοσιακά», κατατάσσοντας με σειρά προτεραιότητας τους υποψηφίους. Στους διαγωνισμούς θα μπορούν να λάβουν μέρος απόφοιτοι   Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής αλλά και Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Στη λίστα των προσλήψεων προστέθηκε την τελευταία στιγμή και μία προκήρυξη που προβλέπει την πρόσληψη 80 συνολικά ατόμων, σε 13 μεγάλους φορείς του δημοσίου.

Στην προκήρυξη αυτή, που δεν έχει λάβει ακόμα «αριθμό», θα μπορούν να λάβουν μέρος απόφοιτοι όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης. Θα μπορούν δηλαδή να συμμετάσχουν απόφοιτοι Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ), Δευτεροβάθμιας (ΔΕ) και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ).

Συγκεκριμένα, η τελευταία προκήρυξη που έβαλε στη λίστα του το ΑΣΕΠ, προβλέπει την πλήρωση:

 • 31 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας στις Εθνικές Βιβλιοθήκες
 • 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΥΕ κατηγορίας της Ακαδημίας Αθηνών
 • 2 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος
 • 14 θέσεων ΠΕ κατηγορίας του υπουργείου Εσωτερικών
 • 1 θέσης ΠΕ κατηγορίας του Πανεπιστημίου Κρήτης
 • 8 θέσεων ΠΕ, ΔΕ κατηγορίας του ΕΟΠΠΕΠ
 • 3 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας του ΕΚΔΔΑ,
 • 1 θέσης ΔΕ κατηγορίας της Ιεράς Μητρόπολης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής & Κονίτσης
 • 1 θέσης ΠΕ κατηγορίας της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου & Βιάννου
 • 1 θέσης ΠΕ κατηγορίας της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου
 • 8 θέσεων ΠΕ κατηγορίας του ΕΛΓΑ
 • 1 θέσεως ΠΕ Συντονιστή Μεταμοσχεύσεων του ΕΟΜ
 • 4 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας του ΕΚΟΜΕ

Οι προκηρύξεις που «τρέχουν»

Για τις πέντε αυτές προκηρύξεις δεν προβλέπεται γραπτός διαγωνισμός και οι 502 προσλήψεις θα γίνουν «παραδοσιακά», κατατάσσοντας με σειρά προτεραιότητας τους υποψηφίους. Στους διαγωνισμούς θα μπορούν να λάβουν μέρος απόφοιτοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής αλλά και Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Από τις πέντε αυτές προκηρύξεις, η πρώτη (9Κ/2022) έχει σταλεί ήδη στο Εθνικό Τυπογραφείο και αναμένεται να πάρει ΦΕΚ εντός των επόμενων ημερών, ενώ αμέσως μετά θα σταλθεί και η δεύτερη (10Κ/2022). Η 9Κ/2022 θα φέρει 173 νέες μόνιμες προσλήψεις στον e-ΕΦΚΑ, ενώ η 10Κ/2022 θα «ανοίξει» 148 θέσεις στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ).

Αμέσως μετά από αυτές τις δύο θα ακολουθήσουν ακόμα τρεις προκηρύξεις που, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θα ανοίξουν 181 μόνιμες θέσεις σε 28 μεγάλους φορείς του δημοσίου, όπως επιμελητήρια, Εθνικές Βιβλιοθήκες, Μητροπόλεις, υπουργεία και Πανεπιστήμια.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ