Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔημόσιοΠανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα-Η διαδικασία προσλήψεων

Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα-Η διαδικασία προσλήψεων

Μέχρι την Παρασκευή 10 Μαρτίου ή το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 13 Μαρτίου το ΑΣΕΠ θα ανακοινώσει τα θέματα στα οποία εξετάστηκαν οι 77.000 υποψήφιοι στις 4 Μαρτίου καθώς και τις απαντήσεις τους.

Παράλληλα το ΑΣΕΠ βρίσκεται σε μια διαδικασία μελέτης και αντιμετώπισης των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν σε ορισμένα εξεταστικά κέντρα κυρίως με το θέμα των φωτοτυπιών των θεμάτων. 

Για το θέμα αυτό εντός της εβδομάδας θα υπάρχουν ανακοινώσεις από το ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών με τα ειδικά σκάνερ της Ανεξάρτητης Αρχής, διαδικασία η οποία θα συνεχιστεί μέχρι την ολοκλήρωσή της ακόμη κι αν στο μεταξύ προκηρυχθούν εκλογές.

Στόχος του ΑΣΕΠ είναι να έχει έτοιμα τα αποτελέσματα σε λιγότερο από δυο μήνες.

Με την έκδοση των αποτελεσμάτων θα δημιουργηθούν πίνακες επιτυχόντων (όσοι έπιασαν τη βαθμολογική βάση).

Σύμφωνα με πληροφορίες η έκδοση προκηρύξεων φορέων για την πρόσληψη των επιτυχόντων θα αρχίσουν από τα τέλη Ιουλίου και θα συνεχιστούν και το φθινόπωρο.

Με την έκδοση των προκηρύξεων το ΑΣΕΠ θα καλεί κάθε φορά να υποβάλλουν αίτηση ένα τμήμα των επιτυχόντων (3πλασιο συνήθως από τις θέσεις που διεκδικούνται) ενώ παράλληλα θα συμπληρώνεται και το Μητρώο όπου όσοι καλούνται θα μπορούν να υποβάλλουν άλλα μοριοδοτούμενα στοιχεία τους (μεταπτυχιακά, ξένες γλώσσες, εμπειρία κλπ).

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ